Ratsasturmatkat  Espanjan_Aurinkorannikolla_asuville_mutta_ehdottomasti_myös_siellä_lomaileville_ratsastajille

PÄIVITETTY 16.8.2017    _ _  


RATSASTUSTUNTEJA, VAELLUKSIA, HEVOSEN KOULUTUSTA, TALLIPAIKKOJA... ja paljon muuta

Yli 300 sateetonta päivää vuodessa, mahtavia hevosia ja vaellusmaastoja, erinomaista ratsastuksenopetusta, hyvää ruokaa ja viiniä sekä iloista seuraa - siinä Espanjan Aurinkorannikon eli Andalusian viehätys lyhykäisyydessään siellä asuville ja sinne lomailemaan tuleville ratsastajille.

Espanjan Suomenkielinen Ratsastuskoulu Fuengirolassa tarjoaa ammattitaitoisia palvelujaa kaiken ikäisille ja -tasoisille ratsastajille ratsastustuntien, valmennuksen ja vaellusten muodossa.

Viime vuosina myös moni Aurinkorannikolle lomalle suuntaava on lisännyt matkaohjelmaansa ratsastuksen, eivätkä muutkaan perheenjäsenet ole jääneet ilman hauskaa tekemistä. Me puolestamme olemme toistuvasti nähneet suomalaisratsastajien onnistumisen iloa kursseillamme!!

Toimintamme tarjoaa nyt uusia edullisia toteutuksia. Niistä lisää alla ja muualla sivustollamme.
 ........................................................................

MYYNTIHEVOSET

Lempeäluonteinen andalusilainen hevonen eli P.R.E. ja siitä suoraan polveutuva kovaluonteisempi lusitano eli PSL ovat erittäin varteenotettavia vaihtoehtoja Sinulle, joka etsit luotettavaa, nöyrää ja eteenpäinpyrkivää ratsua, joka on myös erittäin monikäyttöinen: kouluratsastus, esteet, valjakkoajo, näytökset, terapiaratsastus jn. Lisäksi se on terve ja pitkäikäinen hevonen. Andalusialaiset hevoset ovat hyvin sosiaalisia ja palkitsevia, ja ne kiintyvät omistajaansa.

Mikäli nämä myös barokkihevosina tunnetut hevoset ovat Sinulle vieras rotu, olet tervetullut tutustumaan niihin vierailemalla tallillamme ja ratsastustunneillamme, päivävaelluksilla tai viikon mittaisilla vaelluksilla.

Olemme kasvattaneet Suomessa PRE-hevosia pienestä varsasta aikuisiksi hevosiksi, ja olemme nähneet miten tämä rotu sopeutuu ongelmitta Suomen oloihin. Olemme myös konsultoineen maahantuonnissa useita kymmeniä yksilöitä omistajiensa suureksi iloksi. Lue lisää...
 


......................................................................... 

RATSASTA ESPANJASSA VUODEN YMPÄRI

OMATOIMIMATKA on edullisin ja joustavin tapa lähteä matkaan. Mikäli et asu Aurinkorannikolla, tai jos et matkallasi majoitu sukulaisten tai tuttavien luokse, meiltä saat omaan aikatauluusi sopivat ohjeet siihen, mistä ja milloin kannattaa ostaa edullisimmat lennot ja sijainniltaan sopivimmat ja huokeimmat majoitukset läheltä talliamme.

Tarjolla onkin siis monen vuoden rankan seulonnan jälkeen parhaiksi valikoituneissa paikoissa ratsastustunteja ja 2 tunnin vaelluksia, kaiken ikäisille ja -tasoisille ratsastajille, kisavalmennusta ja mahdollisuus osallistua kouluratsastuskisoihin Espanjassa. Lisäksi meillä on tarjota hevosten koulutusta ja tallipaikkoja muiden suomalaisomisteisten hevosten joukossa.

Huom! Espanjan Aurinkorannikolla suomalaisille tarjoaa ratsastustunteja myös sellainen suomalaistaho, joilla ei ole koulutusta ratsastuksen opettamiseen, ei hevosalankoulutusta, ei vakuutuksia tallilla eikä laillista harrastetallinpitolupaakaan. On myös espanjalaistalleja, joissa ratsastusvarusteet ovat kyseenalaisia turvallisuuden kannalta.

Meille henkesi on arvokas, ja siksi meillä on vaaditut koulutukset, luvat ja vakuutukset, ja kokemusta pitkältä ajalta sekä asialliset varusteet hevosilla.

.......................................................................

IBERIANHEVOSET PRE PSL JA RISTETYKSET

Koska tavoitteenamme on lisätä suomalaisten tuntemusta ja kokemusta näistä poikkeuksellisen helpoista ja palkitsevista hevosista, suurena ilouutisena voimme kertoa, että myös hintamme ovat poikkeukselliset:
emme veloita omista palveluistamme, vaan maksusi tunneista, valmennuksesta, tallipaikoista ja vaelluksista menevät lyhentämättömänä suoraan talleille.

Jos etsit unelmiesi hevosta, ei kannata jättää tätä rotua vaihtoehtolistasi ulkopuollelle..............................................................................

HEVOSTAPAHTUMAT JA HEVOSJUHLAT

Espanja ja etenkin Andalusia tarjoaa monelaista hevosiin liittyvää tapahtumaa. Lähes joka kuukausi on nähtävänä jotain juhlavaa hevostapahtumaa jossain päin Espanjaa, ja lisäksi espanjalaiset kisaavat monessa eri lajissa kuten kouluratsastus, esteratsastus, valjakkoajo sekä karjapaimenratsastus. Fuengiron alueesta kiinostuneiden kannattaa suunnitella lomansa syksyyn, jos haluaa kokea paikalliset romeriat ja feriat.

Fuengirolan lähellä on myös laukkarata, jonka vauhdikkaita kisoja ei myöskään kannata unohtaa listasta - ja sisäänpääsykin maksaa vain muutaman euron.

....
..........................................................................

YHTEYSTIEDOT 

Loistavaa palautetta saaneet ratsastusmatkamme Aurinkorannikolle on järjestetty Sunhorse Oy:n nimissä vuosina 2007-2012, ja matkoilla on ollut satoja suomalaisratsastajia. Monista vakioasiakkaista on tullut meille todella hyviä, pitkäaikaisia ystäviä. 

Meihin kannattaa ottaa yhteyttä myös jos haluaa tietää mitkä Espanjan  vaelluspaikoista ovat luotettavia ja turvallsia, ja millä vaelluksilla on parhaat hinta-laatu-suhteet.Lue lisää...